U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

DECAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van de gerenommeerde professionals in de industrie!

De kracht van DÉCAAR is Simpelheid, duidelijkheid en eerlijkheid... Producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Simpel in samenstelling, maar zeker niet simpel in onderzoek en ontwikkeling. Een sterk team van doctoren en dermatologen ontwikkelen de producten.

 

 Decaar Algaen peeling:

Deze unieke peeling bestaat uit een combinatie van o.a algen, natuurlijke planten ingrediënten, essentiële oliën en perfluorcarbon en wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

De Algae Peeling werkt van binnen uit, De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en zetten de productie van nieuwe cellen aan. Dit betekend dat de huid geheel in takt blijft en niet verdund, De peeling is daarom ook uitermate geschikt voor de gevoelige, couperose huid, de getinte huid, voor zowel mannen als vrouwen.

Naar mate de huid ouder wordt neemt het elastine- en collageen gehalte in de huid af, dit zorgt er voor dat er verslapping en rimpels in de huid ontstaan omdat de stevigheid en elasticiteit af nemen. De peeling  zet de productie van collageen en elastine aan in de huid waardoor dit een zeer geschikte behandeling is tegen veroudering en voor het verstevigen van de huid.

 

De algenpeeling biedt oplossingen voor de volgende huidtypes:

·       Acne & vette huid.

·       Droge huid.

·       pigmentvlekken.

·       Couperose & Rosacea.

·       Grove poriën en littekens.

 

De Algaen peeling kan eenmalig worden ondergaan voor een heerlijke boost.

of in kuur vorm worden toegepast!

voor de huiden met wat meer problemen zoals acne, couperose en pigmentvlekken raden wij een kuur aan.

Er worden dan 3 behandelingen in 14 dagen tijd ondergaan. Op deze manier krijgt de huid een enorme stimulans om nieuwe cellen aan te maken en de huidfuncties weer te normaliseren.

Om het resultaat zo goed mogelijk te ondersteunen en te behouden geven wij wel het advies om de

bijbehorende verzorgingsproducten thuis te gebruiken.

De producten van Decaar zijn bij ons in de salon verkrijgbaar, Zo kunnen wij een totaal pakket aanbieden.

 

Deep phyto peeling:

De deep phyto peeling is op basis an fruitzuren. Schrik niet van de benaming ''fruitzuur'' alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is er op gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is perfect vorr het verminderen van acne, littekens pigmentvlekken en(beginnende) rimpels.

In Combinatie met onze Algenpeeling is deze behandeling nog effectiever.

 

De Deep phyto peeling is geschikt voor de volgende huidtypes:

  • door de zon beschadigde huid

  • oppervlakkige pigmentvlekken

  • rimpels en lijnen

  • rokershuid

  • een doffe, grijzige en vermoeide huid zonder glans

  • Acne & (ance) littekens